Kategóriák
Szűrés
Kerékméret 
(8)
(25)
Neme
(10)
(23)
Kerékpár típusa 
(4)
(8)
(10)
(11)
Váz anyaga 
(25)
(8)
Villa
(25)
(8)
Szín
(1)
(1)
(3)
(4)
(2)
(5)
(2)
(4)
(2)
(1)
(3)
(1)
(2)
(1)
(1)
Váltórendszer 
(4)
(6)
(23)
Felszerelt-e? 
(21)
(12)
Ár
52 500 Ft - 88 100 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Hauser


Hauser kerékpár

A Hauser kerékpár az egyik legismertebb hazai bicikli márka. A százhalombattai központú cég, több mint 25 éve foglalkozik kerékpárok gyártásával és forgalmazásával. Minőségi és megfizethető bringákra szakosodtak, a kerékpárok rendkívül megbízhatóak.

 

A Hauser kerékpárok között megtalálhatóak a 12”-os gyerek bicikliktől a trekking kerékpárokon át a városi kerékpárokig minden. Cégünk 1991 óta foglalkozik kerékpárokkal. Mi is szintén egy családi vállalkozás vagyunk, ahol fontos a minőség, mára több cégünk működik, több városban! Ennyi év elteltével elmondhatjuk, hogy a garanciális probléma szinte nulla.

 

Az országban kapható gyerek biciklik között, a Hauser palettája a legszélesebb! 12”, 14”, 16”, 20” és 24”-os kerékpárok széles választékát kínálják.

 

A 12”, a 14” és a 16”-os  gyerek biciklik a saját területükön magasan piacvezetők. Sikerükhöz hozzájárul a magas fokú minőségellenőrzése és a biztonságra való odafigyelés. Egy ilyen szemlélet mi úgy érezzük nem elhanyagolható. Mivel a gyerek bicikliknél talán a legfontosabb!

 

 

Megújult a design, szinte a teljes palettán. Egyes modelleken kifejezetten merész a szín és a grafikai megoldás a Hauser konzervatív kerékpárjaihoz képest. 

 

 


Sorrend:

 

12

Sorrend:

Hauser kerékpárok széles választéka

 

A Hauser kerékpárok az 1990-es évek eleje óta jelen vannak Magyarországon, ma már széles körben elterjedt kerékpár márkáról beszélhetünk, ha a Hauserről van szó. A Magyarországon gyártott Hauser biciklik a legkedveltebb kerékpárok az országban, különösen a gyermek- és a családi kategóriában örvendenek nagy népszerűségnek.

A Hauser célja, hogy a biciklimárkák között képviselje azt a minőséget, amit megkövetel a mindennapi kerékpárhasználat. Teszi mindezt úgy, hogy a Hauser biciklik a mai piacon a kedvezőbb árú termékek közé tartoznak, a kimagasló ár-érték arány pedig különösen népszerűvé teszi a Hauser kerékpárokat a vásárlók körében.

A Hauser külön büszke a vevőközpontú hozzáállására, a jótállás és a garancia terén mindenképp a magyarországi élvonalba tartoznak. A kerekparom.hu webáruház kínálatában található Hauser kerékpárokat is úgy válogattuk össze, hogy nemre és korosztályra való tekintet nélkül mindenki megtalálja magának az ideális kerékpárt.


Webáruház készítés