Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Hauser


Hauser kerékpár

A Hauser kerékpár az egyik legismertebb hazai bicikli márka. A százhalombattai központú cég, több mint 25 éve foglalkozik kerékpárok gyártásával és forgalmazásával. Minőségi és megfizethető bringákra szakosodtak, a kerékpárok rendkívül megbízhatóak.

 

A Hauser kerékpárok között megtalálhatóak a 12”-os gyerek bicikliktől a trekking kerékpárokon át a városi kerékpárokig minden. Cégünk 1991 óta foglalkozik kerékpárokkal. Mi is szintén egy családi vállalkozás vagyunk, ahol fontos a minőség, mára több cégünk működik, több városban! Ennyi év elteltével elmondhatjuk, hogy a garanciális probléma szinte nulla.

 

Az országban kapható gyerek biciklik között, a Hauser palettája a legszélesebb! 12”, 14”, 16”, 20” és 24”-os kerékpárok széles választékát kínálják.

 

A 12”, a 14” és a 16”-os  gyerek biciklik a saját területükön magasan piacvezetők. Sikerükhöz hozzájárul a magas fokú minőségellenőrzése és a biztonságra való odafigyelés. Egy ilyen szemlélet mi úgy érezzük nem elhanyagolható. Mivel a gyerek bicikliknél talán a legfontosabb!

 

 

Megújult a design, szinte a teljes palettán. Egyes modelleken kifejezetten merész a szín és a grafikai megoldás a Hauser konzervatív kerékpárjaihoz képest. 

 

 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Hauser kerékpárok széles választéka

 

A Hauser kerékpárok az 1990-es évek eleje óta jelen vannak Magyarországon, ma már széles körben elterjedt kerékpár márkáról beszélhetünk, ha a Hauserről van szó. A Magyarországon gyártott Hauser biciklik a legkedveltebb kerékpárok az országban, különösen a gyermek- és a családi kategóriában örvendenek nagy népszerűségnek.

A Hauser célja, hogy a biciklimárkák között képviselje azt a minőséget, amit megkövetel a mindennapi kerékpárhasználat. Teszi mindezt úgy, hogy a Hauser biciklik a mai piacon a kedvezőbb árú termékek közé tartoznak, a kimagasló ár-érték arány pedig különösen népszerűvé teszi a Hauser kerékpárokat a vásárlók körében.

A Hauser külön büszke a vevőközpontú hozzáállására, a jótállás és a garancia terén mindenképp a magyarországi élvonalba tartoznak. A kerekparom.hu webáruház kínálatában található Hauser kerékpárokat is úgy válogattuk össze, hogy nemre és korosztályra való tekintet nélkül mindenki megtalálja magának az ideális kerékpárt.


Webáruház készítés