Kategóriák
Szűrés
Váltórendszer
(1)
(1)
Felni
(1)
(1)
Fokozatok száma
(1)
(1)
Ár
48 500 Ft - 154 900 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Időseknek


Alacsony átlépésű kerékpár időseknek

 

A kerekparom.hu gondol az idős emberekre is, akik már érthető módon nem tudnak úgy biciklizni, ahogy fiatalabb korukban. Egyes kerékpárgyártók szintén nem feledkeznek meg az idős emberekről, és külön nekik fejlesztett biciklikkel vannak jelen a piacon. Az idősek számára tervezett kerékpárok nem különböznek sokban az egyéb bicikliktől, de a hajtóművet, illetve a vázszerkezetet a speciális igényekhez igazították.

 

Az idősek számára készült kerékpárok jellemzően lehetnek agyváltósak, hogy segítsék az elindulást. A legnagyobb előnyük pedig a rendkívül alacsony átlépési pontjuk. Az alacsony átlépési pontnak köszönhetően az idős emberek is nagy biztonsággal használhatják a kerékpárt, a le- és fölszállás sokkal egyszerűbb ezáltal. Az alapvetően városi közlekedésre fejlesztett biciklivel így könnyebb a bevásárlás és gyorsan, biztonságosan juthat el bárki a célállomására.

 

Keresse a kerekparom.hu-n az idős emberek igényeinek megfelelően kialakított kerékpárokat, hogy soha ne kelljen abbahagyni a biciklizést.


Sorrend:

 

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés