Kategóriák
Szűrés
Kerékméret 
(24)
(283)
(13)
(41)
(25)
Neme
(269)
(5)
(313)
(31)
Kerékpár típusa 
(19)
(16)
Váz anyaga 
(418)
(199)
Villa
(436)
Szín
Váltórendszer 
(143)
Felszerelt-e? 
(328)
(290)
Márka
(1)
(26)
Fék
Sebességfokozatok száma
(1)
(3)
(23)
Világítás
Vázméret
(8)
(8)
(11)
Ár
43 670 Ft - 605 400 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Kerékpár

Fő kategória >Kerékpár

Kedves vásárlóink!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a bal oldalon található szűrők segítségével egyszerűen és gyorsan leszűkíthetik az Önök számára leginkább megfelelő kerékpárok listáját!

 

Kerékpárok széles választéka!

Amit nem találnak, megpróbáljuk beszerezni.  Minden termékre vonatkozik az ÁRGARANCIA

 

Kérem e-mailben vagy telefonon érdeklődjenek!

 

 


Sorrend:

 

Sorrend:

Kerékpárok / AKCIÓS kerékpárok

 

biciklizés az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység, és egyre fejlődő városi közlekedési eszköz. Kerékpározni egyszerre szabadság és egészséges kikapcsolódás, sík terepen, vagy hegynek fel ugyanúgy csodálatos érzés, mint a városban szlalomozni, vagy lejtmenetben döngetni. 

A friss levegő és a testmozgás okozta öröm egyszerre adják meg azt a szabadságérzetet, amitől a biciklizés a legnépszerűbb szabadidős tevékenységek közé emelkedett az elmúlt évtizedekben. Ezen túl persze gyakorlati előnyök is szólnak a biciklizés minél szélesebb körben történő elterjesztése mellett. A bringások nem fizetnek parkolási díjat és nem is szennyezik a levegőt, ráadásul olyan helyekre jutnak el, amelyek megközelítése autóval, vagy tömegközlekedéssel lehetetlen lenne. 

Több száz minőségi kerékpárt kínál Neked a cégünk, mert úgy gondoljuk, hogy az igazán felhőtlen biciklizés csak minőségi kerékpárok és alkatrészek használatával lehetséges. Böngéssz a kerékpárjaink között, használd a bal oldalon található szűröket és ne ijedj meg, ha elbizonytalanodnál, kollégáink minden kérdésre tudják a választ, keress minket bátran.

 

 


Webáruház készítés