Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Kerékpár Kategória Szerint

Fő kategória >Kerékpár Kategória Szerint

Kerékpárok

A kerékpárokat ebben a kategóriában típus szerint bontottuk

 

 

Ebben a kategóriában megtalálható a Cross kerékpár, trekking kerékpár, mtb kerékpár, cruiser kerékpár, bmx kerékpár, országúti kerékpár stb.

 

Ha olyan termék lenne, amit esetleg nem talál, kérem jelezze felénk valamelyik elérhetőségünkön és megpróbáljuk rövid határidővel beszerezni Önnek, kedvezményes áron!

 

 

 

Új bicikli vásárlásakor tisztában kell lennünk azzal, hogy mire szeretnénk használni az adott bringát. A kerekparom.hu híresen széles kínálatában mindenki megtalálja a kedvenc biciklijét, túlzás nélkül állíthatjuk: nálunk mindenféle kerékpár kapható.

 

Aki kényelmes biciklire vágyik a mindennapi közlekedésre, keresse a városi kerékpárokat, hogy mindenhova gond nélkül odaérjen. A kényelmet is tudjuk persze fokozni, városnézéshez a stílusos cruiser és chopper típusú bringákat ajánljuk.

 

A sportosabbak nézzék meg az akár hosszabb túrákon is hibátlan trekking és cross trekking bicikliket, a száguldás szerelmeseinek pedig országúti kerékpárjaink nyújtanak alternatívát. Fitness kerékpárjaink szintén a gyors iramot diktáló bringásoknak ajánlott, de mellettük természetesen a Dirt és BMX szabadságát keresők sem fognak csalódni a kerekparom.hu csapatában.

 

Természetesen a családokról sem feledkezünk meg, többféle gyermek kerékpár közül választhatnak a kicsik, de ha mindent együtt szeretnek csinálni, akkor tandem bicajokkal is tudunk szolgálni. A praktikumra érzékenyeknek összecsukható biciklivel, a kényelemre vágyó sporttársaknak elektromos kerékpárral kedveskedünk.

A hasonló külsőségek miatt sokan hajlamosak összekeverni a mountain bike-okkal a trekking kerékpárokat, de a váz mérete és a 28”-os kerék jelzi, hogy cross trekking bicajjal van dolgunk. A geometriája és a kerék mérete miatt országúton is előszeretettel használják azok, akik nem szeretik a kos kormányt.

Vegyes terepen, a kényelmes bringázás híveinek szoktuk ajánlani a cross trekking kerékpárokat. Megbízható, hosszú élettartamú biciklikről van szó. A teleszkóp és a tárcsafék gyakori hozzátartozója egy cross trekking bicajnak, és a kerekek külső bordázata is jelzi, hogy nem egy hétköznapi kétkerekűről van szó.

Több száz biciklivel tudunk szolgálni, kérjük, hogy nézzen szét termékeink között, nem fogja megbánni. Ha kérdése lenne, akkor keressen minket a megadott elérhetőségeinken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


13 új
16 termék
Camping
1 új
1 termék
Chopper
12 új
43 termék
Cross Trekking
52 új
114 termék
Cruiser Kerékpár
2 új
4 termék
Fat Bike
6 új
21 termék
Fitness Kerékpár
15 új
30 termék
Fixi Kerékpár
56 új
224 termék
Gyerek bicikli
17 új
22 termék
Időseknek
64 új
150 termék
MTB
MTB
3 új
9 termék
Országúti Kerékpár
3 új
5 termék
Tandem
50 új
77 termék
Trekking kerékpár
153 új
208 termék
Városi Kerékpár


Kerékpárok kategória szerint

Webáruház készítés