Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Országúti Kerékpár


Országúti Kerékpár

 

A klasszikus kerékpárok legelegánsabbika az országúti kerékpár, amit bár száguldozásra terveztek (és fejlesztenek mind a mai napig), de szabadidős tevékenységre ugyanúgy alkalmas, mint versenyzésre.

 

Szembetűnő sajátosságai a nagy vázméret, a nagy kerék és a vékony gumik, a légellenállás minimalizálása érdekében a biciklista a jellegzetes kos kormányra hajolva hajtja a bringát. Az országúti kerékpár az összes közül a legkönnyebb kerékpár, amire szükség is van versenykörülmények között. A gyorsaság egyrészt a kialakításnak, másrészt a vázszerkezet és az összes alkatrész minimális súlyának köszönhető.

 

A köznyelvben sokszor versenybicikliként emlegetik, de egyre többen használják városi közlekedésre, és már a biciklis túrákon is sokszor találkozunk vele, bár utóbbinak feltétele, hogy jó minőségű bicikli utakon lehessen tekerni. A kerekparom.hu kínálatában többféle országúti kerékpárt ajánlunk figyelmébe, a belépő szinttől a már-már professzionális szintig megtalálja ki-ki a kedvére való biciklit.


Sorrend:


Sorrend:

Országúti Kerékpár


Webáruház készítés