Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Bicikli kosár


Biciklikosár

Nincs is kellemetlenebb, mint amikor tekerés közben nem tudjuk hová tenni a holmijainkat. Bizonyos esetekben a táska sem tűnik a legjobb választásnak. Webáruházunk biciklikosár kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek neked tárolni a legfontosabb tárgyakat. A kosarakba több dolgot is helyezhetünk.

Látod? Mennyivel másabb a bringázás, ha mindenre felkészülsz? Webáruházunk kerékpár kiegészítő kínálatában egyéb praktikus termékekre is lelhetsz!
A kerékpáros utak során fontos a kényelem és a praktikum. Vannak, akik eléggé gyakorlatiasak a különféle bringás felszerelések kiválasztásában, míg mások csupán szemezgetnek a termékekkel. Ide tartoznak a biztonság, a komfort és a tárolás eszközei is. Webáruházunk kerékpár kiegészítő kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyeknek hála minden eshetőséggel számolhatsz.

De ugorjunk csak vissza a tárolás témakörére! Először biztosan mindenkinek a táska jut erről az eszébe, pedig nem csak ezt tudjuk kiemelni. Sokkal előnyösebbek néha a kosarak. Napjainkban ennek is sokféle változata van. Webáruházunk biciklikosarai között válogatva te magad döntheted el, hogy melyik illik a leginkább hozzád. Viszont engedd meg, hogy segítsünk neked ebben! Tarts velünk!

Első kosár - Milyen előnyei vannak?

 

Kezdjük mindjárt az első kosárral, amely elsőként bukkan fel előtted weboldalunkon. Mielőtt e mellett döntenél, szükséges tisztában lenned néhány szemponttal. 

Először is nézd meg, hogy van-e első teleszkópod! Ebben az esetben ugyanis a kosár szakszerűen levehető. Akad közöttük fém, textil és fonott darab is. Ezeket a méretük miatt kedveljük leginkább. Az első teleszkóp nélküli bicajokra felszerelhetsz levehető vagy fixen a villához rögzíthető változatokat. Ezek előnye, hogy valamivel egyedibbek, díszesebbek.

Az első kosarak szem előtt vannak, és szinte bármikor hozzájuk férhetsz, akár menet közben is. Természetesen azért ezzel csak óvatosan!

 

Hátsó biciklikosarak

 

A termékek között böngészve eljuthatsz a hátsó kosarakig, amelyekkel egy fokkal nehezebb dolgod lesz, mert ezek mindegyikének a rögzítése a csomagtartóhoz történik. 

Tehát többnyire szükséged lesz egy csomagtartóra is, ami egyfajta alapként szolgál. Nem véletlen tehát, hogy csak a felnőtt kerékpárokon láthatsz hátsó kosarakat. Ezek között is vannak fém és fonott darabok egyaránt. 

Vannak azonban olyan bringások, akiket zavar, hogy a kosár a hátuk mögött van. Szerencsére léteznek zártabb kialakítású termékek is. A hátsó kosár legnagyobb előnye a stabilitás, és néhányan úgy tartják, hogy az ilyen módon felhelyezett kosarak nem “zavarják” majd a látótered. 

 

Tündéri gyerekkosarak 

 

Végül, de nem utolsósorban szemügyre veheted a legaranyosabb gyerekkosarakat. Van közöttük football labdás, Mickey egeres és Disney hercegnős, valamint Star Wars mintás változat is. Ezek azért valamivel kisebbek, mint a felnőtt kosarak, de a gyerekeknek pont tökéletes lesz. Már a nagyon kicsik is büszkélkedhetnek velük, hiszen futóbiciklire is szerelhetsz fel mini darabot!

Amennyiben szeretnél te is néhány egyedi kerékpáros kosarat beszerezni a családnak, akkor keresd fel bátran kínálatunkat, és válaszd ki a neked tetsző termékeket.

Webáruház készítés