Kategóriák
Szűrés
Korosztály
(2)
(1)
Felhasználási terület
(1)
(2)
Márka
(2)
(1)
Szín
(2)
(1)
Világítás típusa
(1)
(2)
Felni típusa
(1)
(2)
Sebesség fokozatok száma
(1)
(1)
(1)
Váltó típusa
(1)
(1)
(1)
Vázméret
(1)
(2)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Camping kerékpárok


Camping kerékpárok nagy választékban

A klasszikusnak mondható camping kerékpárokat gondolta újra a népszerű magyar márka, a Csepel. Kellő merészséggel és humorérzékkel alkotta meg ezeket a sokkal korszerűbb típusokat, amik bár első ránézésre szinte tökéletesen megegyeznek a régi korok camping kerékpárjaival, mégis a modern biciklis igényekhez lettek igazítva.


Sorrend:


Sorrend:

Camping biciklik – a retró újra menő

A camping bicajok nem csak azért népszerűek, mert nosztalgikus hangulatot visznek a mindennapokba. Összecsukható kivitelüknek köszönhetően rendkívül könnyen szállíthatók, miközben helytakarékosak is.

Az összecsukható kerékpárok sorában igazi befutók, hiszen bármikor magunkkal vihetjük őket nyaralás, kirándulás alkalmával. Bár hosszú biciklitúrákra nem alkalmasak, rövid távon, könnyű terepen remekül végzik a dolgukat. Napjainkban bátran kijelenthetjük, hogy nem csak a Csepel, de más neves márka is gyárt kifogástalan minőségű, strapabíró, klassz megjelenésű camping kerékpárokat, amikben egyre többen találják meg a biciklizés semmihez sem fogható páratlan élményét.

Nézz szét camping bicikli kínálatunkon, és lepd meg magad vagy egyik szerettedet egy ilyen retró, ám mégis modern cangával!


Webáruház készítés