Szűrés
Ár
170 990 Ft - 218 490 Ft
Felhasználási terület
(7)
(3)
Kerékméret
(3)
(7)
Márka
(3)
(7)
Szín
(2)
(2)
(2)
(3)
(1)
Világítás típusa
(3)
(2)
(5)
Sebesség fokozatok száma
(6)
(1)
(3)
Váltó típusa
(1)
(1)
(8)
Fék típusa
(9)
(1)
Forgalmazó
(3)
(7)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Háromkerekű kerékpárok


Háromkerekű kerékpárok felnőtteknek

Pontosabban az idősebb korosztály képviselőinek, azoknak a szépkorúaknak, akik bár korukból vagy egészségügyi okokból adódóan nehezebben mozognak – például csípő problémákkal élnek együtt –, mégsem szeretnének lemondani a kerékpározás semmihez sem fogható élményéről. Nekik nyújthat nagy segítséget egy rendkívül kényelmes kialakítású, biztonságos háromkerekű kerékpár. Böngéssz ebben a kategóriában!


Sorrend:


Sorrend:

A háromkerekű bicikli növeli a biztonságérzetet

A háromkerekű kerékpár sokban különbözik kétkerekű társától, ezért mielőtt nekivágnánk a forgalomnak, meg kell tanulni irányítani is azt. Nem minden esetben könnyű vagy elsőre elsajátítható, de némi kitartással, akár már egy délután alatt is megtanulható a háromkerekűzés minden csínyja-bínyja. Kerékpár webshopunk csapata pont ezért készített egy hasznos segédletet, hogy ebben támogassa azokat, akik háromkerekű bicikli mellett döntenek. Itt összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

Háromkerekű biciklivel közlekedni egyáltalán nem ciki, sőt, egyre többen választják a bringázás ezen formáját, hiszen sokban erősíti a biztonságérzetet. De nem csak emiatt, hanem praktikus okokból is érdemes az idősebbeknek háromkerekű kerékpárra váltani. Kialakításának köszönhetően rendkívül jól megpakolható, így mindenféle erőlködés nélkül lehet hazavinni akár egy nagyobb bevásárlás szerzeményeit is.


Webáruház készítés