Kategóriák
Szűrés
Neme
(2)
(2)
(24)
Korosztály
(6)
(15)
Kerékméret
(3)
(18)
Márka
(7)
(14)
Szín
(2)
(2)
(1)
(3)
(2)
(3)
(1)
(1)
(5)
(1)
Világítás típusa
(9)
(12)
Felni típusa
(18)
(3)
Sebesség fokozatok száma
(18)
(3)
Váltó típusa
(3)
(18)
Fék típusa
(6)
(9)
(6)
Vázméret
(3)
(4)
(8)
Forgalmazó
(14)
(14)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Időseknek - Alacsony átlépésű kerékpárok

Főkategória >Kerékpárok (felnőtt) >Kerékpárok Kategória Szerint >Időseknek - Alacsony átlépésű kerékpárok

Alacsony átlépésű kerékpárok időseknek

A kerekparom.hu kerékpár webshop gondol az idősebb korosztály képviselőire is, azokra, akik érthető módon már nem tudnak már úgy biciklire pattanni, mint fiatalabb korukban. Ahogy az egyes kerékpárgyártók sem nem feledkeztek meg a szépkorúakról, úgy mi is fontosnak tartottuk közelebb vinni ezeket a típusú bicikliket az idősebb generációhoz. Nézd csak!


Sorrend:

 

prev
12
next

Sorrend:

Alacsony átlépésű biciklik időseknek

A piacon számos, kifejezetten időseknek gyártott bicikli van. Az idősek számára tervezett kerékpárok nem különböznek sokban más bicikliktől, de a hajtóművet, illetve a vázszerkezetet a speciális igényekhez igazították.

Az idősek számára készült kerékpárok jellemzően lehetnek agyváltósak, hogy segítsék az elindulást, de megvásárolhatóak sima egy sebességes kivitelben is. A legnagyobb előnyük mégis a rendkívül alacsony átlépési pontjuk. Az alacsony átlépési pontnak köszönhetően az idős emberek is nagy biztonsággal használhatják a kerékpárt, a le- és fölszállás sokkal egyszerűbb, így tényleg nagyobb biztonságban érezhetik magukat. Az alapvetően városi közlekedésre fejlesztett biciklivel könnyebb a bevásárlás és gyorsan, zökkenőmentesek juthat el bárki A-ból B-be.

Az alacsony átlépésű biciklik tipikusan városi kerékpárok, amik az idős emberek igényeinek megfelelően lettek kialakítva azért, hogy lehetőleg idősebb korban se kelljen abbahagynia senkinek a tekerést.


Webáruház készítés