Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

MTB - Mountain Bike kerékpárok


MTB - mountain bike kerékpár

Masszív felépítésének és vastag, tipikusan 26" 27.5" 29" kerekeinek köszönhetően, a MTB kerékpár kifejezetten terepbicikli, így nem akadály ennek a modellnek a rossz útviszony, de a nagyobb igénybevétel sem. Egyike a legelterjedtebb bicajoknak, hiszen remekül alkalmazkodik a nehezebb körülményekhez is. Nézz szét ebben a kategóriában!
MTB - mountain bike bicikli akár extra felszereltséggel is

Kerékpár webshopunk MTB kínálata olyan széles, hogy itt bizonyosan megtalálhatod az elvárásaidhoz legjobban passzoló cangát. Felszereltség tekintetében olyat válassz, amivel még extrém körülmények között is jól boldogulsz, főleg ha biztos vagy abban, hogy nem sima országúti tekeréshez fogod használni (ahhoz nem is annyira ajánlott ez a modell).

Ha gyakran fogsz göröngyös talajon tekerni, ha sokszor jársz biciklis túrákon, érdemes kifejezetten strapabíró modellt választanod, az meg már alap, hogy egy valamire való mountain bike-on minimum 21 sebességfokozatot állíthatsz. V-fékes, de profibb tárcsafékes modelleket is találsz termékpalettánkon – ha nem tudsz dönteni, kérd szakértői tanácsadásunkat!

Webáruház készítés