Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Tandem kerékpárok


Tandem kerékpár

 

2 személyes kerékpár - alkalmas családi programokra, csapatépítésre

 

Egy tandembicikli amilyen furcsa látvány, éppen annyira szórakoztató elfoglaltság, családi programokra, vagy csapatépítésre keresve sem találhat jobb eszközt egy tandembiciklinél.

 

A tandemkerékpárok szinte egy időben jelentek meg az egyszemélyes kerékpárokkal és mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Köszönhető ez elsősorban annak, hogy a tandembiciklizés amellett, hogy társas foglalkozás, a felek közötti erőnléti különbségeket is kiegyenlíti, ennek köszönhetően a biciklizés is sokkal szórakoztatóbb. A tandem bicikli akkor is megfelelő alternatívát nyújt, ha az egyik fél nem tud kerékpározni (pl. egészségügyi okokból kifolyólag), ilyenkor a másik segítségével is átélheti a biciklizés örömét.

 

A tandemezésnél a két bringás folyamatosan együtt halad, tudnak beszélgetni tekerés közben, ami a hagyományos, egyszemélyes bringák használatakor már nem annyira egyszerű.

 

A páros biciklizés örök életre szóló élmény, ezért a csapatunk csak ajánlani tudja, hogy próbálják ki a tandemet, nem fogják megbánni.


Sorrend:


Sorrend:

Tandem biciklik


Webáruház készítés