Kategóriák
Szűrés
Kerékméret
(1)
(2)
Márka
(2)
(3)
Szín
(1)
(1)
(1)
Forgalmazó
(2)
(3)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Tandem kerékpárok


Kétszemélyes tandem kerékpárok

Egy bringa, ami tökéletesen alkalmas családi programokhoz, csapatépítéshez. Amilyen furán néz ki, annyira szórakoztató. Tandem kerékpár nem csak a filmekben van – nézd, milyen menőket hoztunk Neked!


Sorrend:


Sorrend:

Tandem biciklire az is felülhet, aki egyébként nem tud tekerni

Kevesen tudják, de a tandem biciklik szinte egyidőben jelentek meg a hagyományos, egyszemélyes kerékpárokkal. Mondanunk sem kell, minden időben nagy népszerűségnek örvendtek. Köszönhető ez főleg annak, hogy a biciklizést nem magányos, hanem társas foglalkozássá tették. A biciklizés sokkal szórakoztatóbb ebben a formában, mi több, a felek közötti erőnléti különbségek sem okoznak zökkenőt, hiszen remekül kiegyenlíthetőek egy tandem kerékpáron.

A tandem bicikli akkor is remek alternatíva, ha az egyik fél nem tud kerékpározni (pl. egészségügyi okokból kifolyólag). A másik segítségével, és egy tandem biciklivel mégis átélheti a bringázás élményét…

Mivel tandemezésnél a két bringás folyamatosan együtt halad, remekül tudnak beszélgetni tekerés közben, ami a hagyományos, egyszemélyes bringák esetében már nem annyira egyszerű, sőt, néha még balesetveszélyes is.

A páros biciklizés örök életre szóló élmény, ezért csapatunk csak ajánlani tudja – higgy nekünk, szerezd be webshopunkról!


Webáruház készítés