Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Bringás Blog

2022.05.28 20:19

Egyedi fixi kerékpár - egy örökmozgó bringája

Egyedi fixi kerékpárok

 

Vannak olyan bringások, akik nem elégednek meg pusztán a tekerés élményével: még többet és többet akarnak egy egyedi fixi kerékpár használatával. Ha tehetnék, éjjel-nappal hajtanának, és ezt egyáltalán nem is éreznék fárasztónak. 

Te is így vagy ezzel? Nos, egy egyedi fixi kerékpár biztosan a te igényeidnek is megfelel majd. A következő pár sorban most mutatjuk, hogy miért ezt a biciklit válaszd, milyen előnyei vannak, és melyek napjainkban a legegyedibb darabok.

Időseknek alacsony átlépésű kerékpár való

 

Alacsony átlépésű kerékpár idősebbeknek

 

Vannak olyan emberek, akik időskorukban is szeretnének fittek lenni és bizony nem mondanak le kedvenc sportjukról, a kerékpározásról sem. Ez így van rendjén, hiszen ebben a korban is fontos a rendszeres testmozgás. Annyi azonban biztos, hogy ilyen esetben nem könnyű megtalálni a megfelelő bringát, sajnos számos gyártó nem igazán gondol az idősekre. Az időseknek alacsony átlépésű kerékpár fog kelleni!

A következő pár sorban most szeretnénk neked megmutatni, hogy milyen előnyökkel jár ezekeknek a páratlan daraboknak a használata! Indulhatunk?

2022.05.27 23:06

Egyedi fitness kerékpár örökmozgó bringásoknak

 

Egy örökmozgó bringás egyik legnagyobb álma, hogy olyan egyedi fitnesskerékpárral büszkélkedhessen, amelyik a mindennapok során, illetve a sportolás alatt is jól hasznosítható. 

Ha még korábban nem találkoztál ezzel a biciklitípussal, akkor tarts velünk bátran, és ismerd meg egy kicsit közelebbről! Tudd meg, hogy milyen előnyei vannak, ha fitnesskerékpáron tekersz.

2022.05.27 22:04

Milyen egy igazán egyedi cruiser kerékpár? Mutatjuk!

Egyedi női Cruiser kerékpár - BLOG  Egyedi férfi cruiser kerékpár - BLOG

 

Kapcsolj fancy módba, mert most megmutatjuk neked, hogy milyen egy igazán egyedi cruiser kerékpár! Mit szólnál egy olyan bringához, amely divatos, masszív, valamint sajátos szerkezettel bír? Egy bicajhoz, amin tényleg kényelmesen tekerhetsz? Szeretnél végre felszabadultan bringázni, és minden mást magad mögött hagyni? Ki ne szeretne? 

Ha kezdő vagy a témában, esetleg még nem találkoztál korábban ezzel a típussal, akkor tarts velünk, és bebizonyítjuk neked, hogy a cruiserrel élmény tekerni!

2022.04.01 17:00

Miért jó Neuzer kerékpárokkal tekerni? 

Neuzer kerékpárok

 

A Neuzer kerékpárok tökéletesek első vagy sokadik bringának is. A megfelelő kerékpár kiválasztása nem mindig könnyű, főleg akkor, ha a legjobb kétkerekűt szeretnénk beszerezni. A vásárlás során ugyanis számos szempontot kell figyelembe vennünk, fontos például a bicaj mérete, kialakítása, típusa, na meg persze a megbízhatóság sem utolsó. 

Ha szeretnél te is maximális kényelemben tekerni, és számodra is fontos, hogy sokáig veled legyen a bringád, akkor tarts velünk, és ismerkedj meg a márka modelljeivel, azok használati előnyeivel!

2022.04.01 14:56

Városi kerékpár - a mindennapok megmentője

Városi kerékpár

 

A hétköznapok során néha beránt minket a mókuskerék, és bizony ki sem látszunk a teendők közül. Ilyenkor igyekszünk minden egyes tevékenység során némi időt megspórolni. A városi kerékpárnak köszönhetően nem kell többet a dugóban ülnünk, ráadásul még környezetbarát módon is közlekedhetünk.

A következő pár sorban most elhoztunk neked néhány különleges bicajt, amelyek a te szívedet is elrabolhatják. Tarts velünk egy rövid cikk erejéig!

2022.02.18 11:52

Tandemkerékpár - a társas túrázás bringája

Tandem kerékpárok

A tavasz első napsugarai minket is a természetbe csábítanak, s minél jobb idő van, annál többet vagyunk mi is a szabadban, és szívesen ülünk fel egy tandemkerékpárra, megyünk el egy izgalmas túrára. Azonban biztosan sokan vagyunk, akik még nem próbálták ki ezt a különleges bicikliformát. A tandemkerékpár lehetővé teszi, hogy megosszuk társainkkal a nagyszerű kirándulási élményeket. 

A következő pár sorban most megtudhatod, hogy miért kötelező minden bringásnak kipróbálnia ezeket az érdekes darabokat, és hogy milyen előnyei vannak a használatának.

Összecsukható folding kerékpár, a kényelmesen igénybe vehető közlekedési eszköz

Összecsukható biciklik

Sokan vannak, akik a rollernél nagyobb kényelemre vágynak, például egy összecsukható folding kerékpárra. Ez azokban a pillanatokban fogalmazódhat meg bennünk, amikor csak egy kis és kompakt módon hordozható közlekedési eszközt van lehetőség magunkkal vinni.

Ezekben a szituációkban tehát az összecsukható folding kerékpár alkalmazásával kielégíthetőek a mobil közlekedési eszközökkel kapcsolatosan támadt igények. 

2022.01.11 21:21

Ettől válhat komfortossá egy országúti kerékpár

Országúti biciklik

Vajon egy országúti kerékpár is lehet komfortos? Vagy komfortos bicikliknek mondhatóak egyáltalán ezek a hajlított kormánnyal és vékony kerékkel rendelkező kerékpárok? Vagy inkább csak azok számára lesz jó választás, akik versenyen indulnak? 

Írásunkban azt vizsgáljuk meg, hogy az elsősorban száguldásra tervezett kétkerekű hogyan lehet része a mindennapi kerékpározásnak.

2022.01.11 20:49

A háromkerekű kerékpár lehetőséget ad az idősebbeknek is a bringázás élvezetére

háromkerekű kerékpárok

Az idő múlásával a fizikai terhelhetőség képessége csökken, és azok, akik mindig is szerettek kerékpározni, már nem biztos, hogy olyan könnyedén teszik meg bringával a kilométereket. Számukra adhat megoldást a háromkerekű kerékpár, mivel ezzel a közlekedési eszközzel biztonságosabb módon teheti meg mindenki a rá váró utat.

2022.01.11 20:16

Miben rejlik a fixi kerékpár különlegessége?

A kerékpározás a legtöbb ember esetében az élet része, nagyszerű élményt nyújtanak a különböző kerékpártípusok, mint például a fixi kerékpár használata. Van, akiknél nemcsak beépül a mindennapokba, de saját egyediségének is meghatározó szereplője lesz. 

Így van ez általánosságban a fixi kerékpárt használók esetében is, ugyanis azok, akik ezzel a bringával tekernek, sajátos filozófiát alkotva szinte önálló szubkultúrába sorolhatóak.

2021.11.17 21:55

Fitness kerékpár, a mindennapi fittség kényelmes eszköze

 

Fitness kerékpárok

 

Ha arra vágysz, hogy a hétköznapok során megtett bringás kilométereket a heti edzések között is szerepeltesd, vagy arra, hogy gyorssá és egyben kényelmessé váljon a városi bringázás, esetleg ha szeretnéd, hogy kényelmes, de gyors is legyen a kerékpáros napi teljesítményed, nem kérdés mit kell tenned - szerezz be egy fitness kerékpárt.

2021.11.17 20:04

Próbáld ki és meglátod! - a fat bike kerékpárok nyújtotta új világ

 

 

Vannak, akik még nem próbálták a fat bike kerékpárokat, és ezért nem tudják elképzelni, hogy mi lehet bennük az, ami ezen különleges megjelenésű bringák használatának a varázsát adja. Érdemes tudni, hogy nem csak a divat miatt lesz valaki rabja ezeknek a bicajoknak, számos további előnye van, amiről érdemes beszélni.

2021.11.17 19:36

Haladjunk a korral - az elektromos kerékpár előnyei

 

Ha van rá lehetőségünk, éljünk a technikai újítások biztosította előnyökkel, ugyanis sokban könnyítheti meg az életünket - nincs ez máshogy az elektromos kerékpárok esetében sem. Nem véletlen, hogy egyre gyakrabban találkozunk ezekkel a szerkezetekkel az utcán! Aki próbálta, az már tudja, mennyire élvezetes menni az e-bike-kal, aki még nem tesztelte, annak mindenképpen javasolt kipróbálni. 

2021.10.22 15:23

Hidd el, ezek a legkényelmesebb bringák - klasszikus cruiser kerékpárok újból a divat élén

Cruiser kerékpár blog

A cruiser kerékpár alapvetően egy szélesebb bicikli az átlagnál és egy picit a nehezebb súllyal rendelkező bringatípusok közé tartozik, de szinte az összes acél vázas bringa ilyen. Ezek a cruisercsodák azok, melyek az ívelt kormányukkal és szélesebb gumijaikkal azonnal felismerhetőek az utakon. Ugyan maga a stílus a 70-es évek divatját idézi, mai megjelenésére azonban a modern kor és az utóbbi idők kerékpárfejlesztései is hatással voltak. Cikkünkben röviden összefoglaljuk, mi lehet az oka annak, hogy a cruiser sokak számára ismét annyira keresett bringafajta lett.

2021.09.01 22:15

A trekking és a cross trekking kerékpár közötti különbség - mikor melyiket érdemes választani?

A következő képen egy Cross Trekking kerékpár látható 28"-os kerékkel

Cross trekking kerékpár

A következő képen egy Trekking kerékpár látható - Ez a Cross trekking kerékpár felszerelt, azaz "City" változata 28" kerékkel.

Trekking kerékpár

2021.09.01 21:57

A legjobb összecsukható kerékpárok között a Camping is helyt áll a retro hangulatával

Camping bicikli

Napjainkban már több összecsukható kerékpár közül választhatunk, ha körbenézünk a bringák piacán. Az, hogy melyikre esik a választás, az egyéni preferenciáinkon múlik, azonban mindezek mellett nem árt pár lényeges tényezőt megvizsgálni.

A Camping bicikli - ami a nosztalgikus hangulatot is megadhatja számunkra egy kellemes balatoni nyaralás alatt - jól teljesít a bringák piacán, így cikkünk főképpen az ilyen típusú kerékpárok megfelelőségének igazolására fókuszál.

Vizsgálati szempontunk leginkább abból indul ki, hogy a Camping, mint kiegészítő közlekedési eszköz, hogyan képes funkcionálni, illetve kényelem és kezelhetőség szempontjából járjuk körbe azt a témát, hogy az összecsukható és évtizedek óta méltán népszerű bicaj hogyan teljesít.

Gyerek biciklik

Mindannyian emlékszünk az első gyerekkerékpárunkra. Szinte kivétel nélkül, mozzanatról mozzanatra vissza tudjuk idézni, hogy milyen érzés volt, mikor megláttuk szüleink kezében az első biciklinket. Vagy megtaláltuk azt a karácsonyfa alatt. Vagy a verandán parkolva...

Trekking kerékpárok

Aki szeret túrázni, és szívesen pattan nyeregbe, annak igazi telitalálat a trekking kerékpár. A túrabicikliként is ismert bringát ugyanis arra találták ki, hogy akár hosszabb időn át, könnyebb-nehezebb terepen, aszfalton és földúton is kényelmesen kirándulhassunk két keréken.

Webáruház készítés