Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Bringás Blog

2021.09.01 22:15

A trekking és a cross trekking kerékpár közötti különbség - mikor melyiket érdemes választani?

A következő képen egy Cross Trekking kerékpár látható 28"-os kerékkel

Cross trekking kerékpár

A következő képen egy Trekking kerékpár látható - Ez a Cross trekking kerékpár felszerelt, azaz "City" változata 28" kerékkel.

Trekking kerékpár

2021.09.01 21:57

A legjobb összecsukható kerékpárok között a Camping is helyt áll a retro hangulatával

Camping bicikli

Napjainkban már több összecsukható kerékpár közül választhatunk, ha körbenézünk a bringák piacán. Az, hogy melyikre esik a választás, az egyéni preferenciáinkon múlik, azonban mindezek mellett nem árt pár lényeges tényezőt megvizsgálni.

A Camping bicikli - ami a nosztalgikus hangulatot is megadhatja számunkra egy kellemes balatoni nyaralás alatt - jól teljesít a bringák piacán, így cikkünk főképpen az ilyen típusú kerékpárok megfelelőségének igazolására fókuszál.

Vizsgálati szempontunk leginkább abból indul ki, hogy a Camping, mint kiegészítő közlekedési eszköz, hogyan képes funkcionálni, illetve kényelem és kezelhetőség szempontjából járjuk körbe azt a témát, hogy az összecsukható és évtizedek óta méltán népszerű bicaj hogyan teljesít.

Mindannyian emlékszünk az első gyerekkerékpárunkra. Szinte kivétel nélkül, mozzanatról mozzanatra vissza tudjuk idézni, hogy milyen érzés volt, mikor megláttuk szüleink kezében az első biciklinket. Vagy megtaláltuk azt a karácsonyfa alatt. Vagy a verandán parkolva...

Mit kell tudni a trekking kerékpárról?

Aki szeret túrázni, és szívesen pattan nyeregbe, annak igazi telitalálat a trekking kerékpár. A túrabicikliként is ismert bringát ugyanis arra találták ki, hogy akár hosszabb időn át, könnyebb-nehezebb terepen, aszfalton és földúton is kényelmesen kirándulhassunk két keréken.

Webáruház készítés