Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Elektromos Kerékpárok


Elektromos kerékpárok a környezettudatosság jegyében

Környezetbarát, kényelmes, gyors, egészséges – ezzel a négy jelzővel máris tökéletesen leírtuk az elektromos kerékpárokat, amik igazán népszerűek napjainkban. A városi közlekedés egyik legjobb alternatívája, amin valódi élmény suhanni.


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Elektromos biciklik mindenkinek

Az elektromos kerékpár elődje az az ikonikus darab volt, amit még 1900-ban mutattak be a nagyközönségnek a párizsi világkiállításon. A kitalálók, Jakob Lohner és Ferdinand Porsche Lohner-Porsche névre keresztelte, jellemzője pedig az volt, hogy két darab 83%-os hatásfokú 1,9kW-os agymotor hajtotta a járgányt.

Az elektromos kerékpár ideális választás azoknak, akiknek egy nagyobb út vagy túra során nem elsősorban a teljesítmény, hanem a kellemes időtöltés fontos. Megfelelő útitárs ez a modell továbbá olyan bringásoknak is, akik a nagyobb teljesítmény érdekében nem zárkóznak el a minden porcikájukat megmozgató tekeréstől sem.

Kerékpár webshopunk készletén olyan elektromos kerékpárt is találsz, amivel oda is feltekerhetsz, ahova lehet egy sima bringával nem tudnál.

Nézz szét webáruházunk kínálatán!


Webáruház készítés