Kategóriák
Szűrés
Neme
(3)
(5)
Felhasználási terület
(3)
(5)
Márka
(1)
(5)
(2)
Szín
(5)
(1)
Váz anyaga
(3)
(5)
Sebesség fokozatok száma
(1)
(5)
Fék típusa
(3)
(5)
Vázméret
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Fitness Kerékpárok


Fitness biciklik

 

Viszonylag új kategória, aminek az országúti kerékpár az alapja. Felépítésre szinte ugyan az, viszont a bringa kapott egy egyenes kormányt. Ennek változtatásánál a kényelem játszotta a fő szerepet. Nem fáj többet a derék, nem nyomódik többet a pocak. Viszont a haladás élménye megmaradt. Így ez is egy hibrid kerékpár. Az országúti kerékpárok egyenes kormányos változata. A testhelyzet viszont hasonló a cross trekking kerékpáréhoz. Viszont a cross trekking kerékpárnál keskenyebb a gumi, így kisebb a gördülési ellenállás, illetve maga a bringa is sokkal könnyebb. Viszont a keskenyebb gumi miatt érzékenyebb a rosszabb utakra. Kiegészítőket nem igazán lehet rá tenni, vagy csak néha szerencsés esetben, illetve speciális kiegészítőket néha fogad a váz kialakítása.

Azoknak ajánlom, akik szeretik a suhanást, de nagyobb kényelemre vágynak.

Rég elmúltak azok az idők, amikor ciki volt egy Csepelt hajtani, annak meg pláne idejét sem tudjuk (szinte), hogy mikor volt utoljára, amikor csak nagy nehézségek árán lehetett csak egy Csepelt hajtani. Fitness bringáink széles választéka mellett épített kerékpárjaink is megtalálhatóak, melyek alapja egy kiváló Csepel Torpedo váz, aminek a méretét hozzád igazítjuk. A váz színét persze Te fogod megadni a 6 választható színből, és hogy az egyediséget fokozzuk, 10 féle kiegészítő színt választhatsz a saját vázad mellé. Te döntöd el, hogy milyen színű lesz a gumi, a markolat, a hajtómű, vagy akár a legkisebb csavarok, kis túlzással bármit tudunk színezni.

 

A kerekparom.hu - Fitness kerékpárjai egyenes kormánnyal készülnek, minden mást a Te fantáziádra bízunk, nincs határ. A kisebb alkatrészek színe a visszafogottól a különösen vadig szinte bármi lehet, a választható kiegészítő színeink között szerepel például a narancs, a pink, vagy akár a babakék is. Egyedi Fitness biciklid örök barátod lesz a városban, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy megszokd: látványosság vagy.


Sorrend:


Sorrend:

Fitness bicajok

 

A fitnesz kerékpárt azoknak találták ki, akik szeretnek hasítani egy országúti bringával, de mégsem akarnak a kos kormány miatt teljesen rásimulni a vázra. A fitnesz kerékpár gyakorlatilag egy egyenes kormányos országúti kerékpár, hiszen a tekerés közben a testhelyzetünk olyan, mintha trekking, vagy városi biciklin ülnének, az országúti bringás kialakítás viszont biztosítja a száguldás lehetőségét.


Érdemes azonban jó minőségű úton használni, mert a kialakítása miatt a fitnesz kerékpár fokozottan érzékeny az út egyenetlenségeire. A fitnesz kerékpárok, bár alkatrészeik és felépítésük, valamint maga a váz is szinte teljesen megegyezik az országúti kerékpárokéval, az áruk mégis kedvezőbb. Emiatt azok számára is ideális megoldás, akik régóta szemeznek ugyan egy országúti kerékpárral, de eddig valamiért nem vették rá magukat, hogy nagyobb összegeket költsenek egy ilyen kerékpárra.

A Kerekparom.hu kínálatában többféle színben találhatóak fitnesz kerékpárok, ha bizonytalan, keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeinken.


Webáruház készítés