Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Gyerek Biciklik

Főkategória >Gyerek Biciklik

Biciklik kicsiknek és nagyoknak

A kerekparom.hu webáruház természetesen a legkisebbekről sem feledkezik meg, hiszen a biciklizést nem lehet elég korán elkezdeni. Kínálatunkban az egészen pici gyermekektől a kamaszkorúakig mindenki megtalálja az ízlésének és az igényeinek megfelelő kerékpárt. A gyermek kerékpár kiválasztásánál a legfontosabb szempont a megfelelő méretű kerékpár kiválasztása. Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy erre fokozottan ügyeljenek, a rossz méretű gyermek kerékpár ugyanis egészségtelen és balesetveszélyes.
Gyerekbiciklik különböző méretekben

Ha megvan a kívánt méret, akkor a főszerep már a gyermeké és a biciklié, hiszen a kerekparom.hu széles kínálatában még a legfinnyásabb gyerkőcök is találnak nekik tetsző kerékpárt.

A gyermekek már egészen pici korukban is elkezdhetik a kerékpározást, és véleményünk szerint ez több szempontból is nagyon fontos. Amellett, hogy biciklizni roppant jó móka, a kicsik egyensúlyérzékére is jó hatással van, nem is beszélve a biciklizés közben gyűjthető élményekről.

A csapatunk az alábbi táblázattal segíti a megfelelő méretű bicikli kiválasztását:

2 - 4 éves  85 - 100 cm 12" kerék átmérő
3 - 5 éves  95 - 110 cm 14" kerék átmérő
5 - 7 éves 110 - 120 cm 16" kerék átmérő
7 - 9 éves 120 - 135 cm 20" kerék átmérő
9 - 11 éves 135 - 145 cm 24" kerék átmérő
11+ éves 145+ cm 26" kerék átmérő

 

Kerékpárok gyerekeknek

12"-24"-ig megtalálható minden féle színben, formában.

A kerekparom.hu kínálatában megtalálható gyerek kerékpárok 12”-24”-ig minden méretben és többféle variációban kaphatók. Kínálatunkban méretenként nagy választékkal állunk a kis biciklisták és a kedves szülők szolgálatára.

A legkisebb biciklista korosztály már akár 3-5 évesen is nyeregbe pattanhat, a tanulási fázisra való tekintettel a 12”- 16”-ig a gyermek kerékpárokat gyárilag szerelt pótkerékkel forgalmazzuk. Az ekkor még esetleg nem megfelelően kialakult egyensúlyérzék segítésére, biztonsági okok miatt alkalmazott pótkerék persze bármikor leszerelhető, ha már a gyermek biztosan üli a kerékpárt.

A nagyobbaknak már általában nincs szükségük pótkerékre, és közepesen hosszú családi biciklitúrákat is lehet szervezni, ha minden gyereknek megvan a maga biciklije. A gyermek biciklik hagyományosan 24”-ig tartanak, akiknek ennél nagyobb váz lenne indokolt, már nyugodtan használhatnak 26”-os kerékpárt, igény szerint kisebb vázzal szerelve.

 

Webáruház készítés