Szűrés
Ár
22 390 Ft - 67 900 Ft
Neme
(11)
(11)
Márka
(10)
(12)
Szín
(2)
(2)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(4)
(2)
(2)
(3)
Felszerelt-e?
(14)
(8)
Forgalmazó
(10)
(10)
(2)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

14" - Gyerek Biciklik - (95-110cm) - (3-5 éves)

Főkategória >Gyerek Biciklik >14" - Gyerek Biciklik - (95-110cm) - (3-5 éves)

Gyerekbiciklik 14"-os méretben 3-5 éves korosztálynak - 90-95 cm-es magasságtól

Ezen az oldalon a 3-5 éves korosztály számára találhatják meg vevőink a 14”-os gyerekbicikliket. Sokaknál a kerékpár iránti szeretet már egészen kicsi gyermekkorban kialakul. Az első gördülő, futóbiciklivel töltött kilométerek után szinte minden gyermeknél következő lépésként kialakul az az igény, hogy saját, tekerhető biciklijére ülhessen.

Természetesen a gyermekek esetében nagyon fontos a kerékpár megjelenése is, ezért a bringa választáskor erre is jó, ha figyelünk. Ebben a kis korban az első pedálos kerékpárok 14”-os méretben kaphatók, mely méretben a fiú- és lánybringák széles kínálatát találhatják meg vásárlóink oldalunkon.


Sorrend:

Hauser Swan Gyermek Kerékpár 14 Coll - Fiú - Grafit
NINCS RAKTÁRON - JELENLEG NEM IS RENDELHETŐ A TERMÉK!
Hauser Swan Gyermek Kerékpár 14 coll - Lány - Piros
NINCS RAKTÁRON - JELENLEG NEM IS RENDELHETŐ A TERMÉK!
-10%
  Neuzer BMX  Gyermek Kerékpár 14 coll - Fiú -  zöld/fehér-kék
24 890 Ft  22 390 Ft
NINCS RAKTÁRON - JELENLEG NEM IS RENDELHETŐ A TERMÉK!
-10%
  Neuzer BMX  Gyermek Kerékpár 14 coll - Lány - pink/fehér-pink
24 890 Ft  22 390 Ft
NINCS RAKTÁRON - JELENLEG NEM IS RENDELHETŐ A TERMÉK!
-10%
  Neuzer BMX 14" fiú gyerek kerékpár - Sárga/kék-fekete sas
56 290 Ft  50 690 Ft
NINCS RAKTÁRON - JELENLEG NEM IS RENDELHETŐ A TERMÉK!
-10%
  Neuzer BMX 14" fiú gyerek kerékpár - Zöld/piros-fekete sas
56 290 Ft  50 690 Ft
NINCS RAKTÁRON - JELENLEG NEM IS RENDELHETŐ A TERMÉK!
 

prev
12
next

Sorrend:

Gyermek kerékpárok 14" méretben

Boltunk 1991-ben nyitott és azóta várja a minőségi kerékpárokkal és kerékpáralkatrészekkel a vásárlókat. Legyen szó bármiről, ami a bringázás kategóriáján belül van, nálunk jó eséllyel fogsz találni megoldást az elképzelésedre. Büszkék vagyunk arra, hogy nyitottan várjuk az egyedi elképzeléseket, ugyanis azok teljesítését inkább kihívásként, mint problémaként éljük meg. Legyen az akár egy egyedi szín vagy forma, mi segítünk, keress fel bennünket a kérdéseiddel. Együtt veled biztosan megtaláljuk a megoldást. 

 

Hogyan tudok választani a 14”-os gyerekbiciklik közül?

Úgy, ahogy minden típusú kerékpár esetében, a gyermekeknek, egészen kis kortól is széles választási lehetőséget igyekszünk nyújtani, így ez a korosztály is több bringa közül tud választani nálunk. Elsősorban a Hauser és a Neuzer márkákat preferáljuk ebben a kategóriában, így ezektől a gyártóktól találnak az érdeklődők termékeket nálunk.

A könnyebb választhatóság miatt oldalunk felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a megfelelő termék kiválasztásában sokat segítő szűrőrendszer könnyen használható legyen. Az ott történő egyéni preferenciák beállítása támogatja a gyors és egyszerű bevásárlás menetét. Hogy mit célszerű elsődlegesen a gyerekbiciklik esetében beállítani? Mindenképpen érdemes bejelölni, hogy fiúnak vagy lánynak szeretnénk-e kerékpárt vásárolni. A gyerekek esetében sokat számít az, hogy hogy néz ki a kedvenc kerékpárjuk, ezért javasoljuk a nemnek megfelelő bringa melletti döntést. Ha esetleg a kerékpár mérete nem stimmel, kisebbre vagy nagyobbra volna szükség, érdemes a további gyermekkerékpárokat is megnézni, mert lehet, hogy ott fogod megtalálni a méretben inkább megfelelő modellt.

 

Hogyan tudom online megvásárolni a megfelelő biciklit?

Lehet, hogy többen azt gondolják, hogy a kétkerekű megvásárlása online módon bonyolult és nem nagyon megvalósítható. Mi szeretnénk megerősíteni azt, hogy de, igen, lehetséges a bringák webshopon keresztül történő beszerzése, és nem ütközik nagy nehézségbe. A szállítás is könnyedén megoldható, erre bizonyíték a közel 30 éves működésünk és a több ezer kerékpár, amit korábban már tulajdonosához juttattunk a megrendelést követően.

Ahhoz, hogy házhoz szállítással megkapd a gyermeked számára a szuper kerékpárt, nem kell mást tenned, mint az áru saját oldalán követni az utasításokat, bejelölni a kért információkat, megadni a szállítási adatokat, és az adott pillanatban lévő készlet függvényében pár napon belül már szállítjuk is a megadott címre a biciklit. Fontos, ezért kérjük, pontosan jelöld be, hogy összeszereléssel vagy anélkül szeretnéd-e megkapni a kívánt terméket.

Amennyiben a termék megjelölése mellett azt látod, hogy éppen akkor nincs készleten, javasoljuk, vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy tájékoztatni tudjunk arról, mikor tudjuk a legkorábban szállítani hozzád a 14”-os gyerekbiciklit.


Webáruház készítés