Szűrés
Ár
30 890 Ft - 70 900 Ft
Neme
(47)
(44)
(4)
Márka
(7)
(4)
(7)
(39)
(14)
(16)
Szín
(2)
(1)
(2)
(2)
(1)
(5)
(5)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(17)
(3)
(4)
(4)
(6)
(1)
(9)
(4)
(1)
(1)
(2)
(1)
(8)
Sebesség fokozatok száma
(85)
(2)
Felszerelt-e?
(53)
(16)
Fék típusa
(13)
(17)
(57)
Villa típusa
(85)
(2)
Váltó típusa
(2)
(67)
Forgalmazó
(4)
(7)
(39)
(3)
(16)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

16" - Gyerek Biciklik - (110-120cm) - (5-7 éves)

Főkategória >Gyerek Biciklik >16" - Gyerek Biciklik - (110-120cm) - (5-7 éves)

Gyerek bicikli 16" - 5-7 éves korosztálynak - 110-120 cm-es magasság között

 

Nincs jobb annál, mint amikor a család aktívan üti el az időt. Ha a szülők szívesen gurulnak két keréken, akkor ezt a szenvedélyt többnyire a gyerkőcök is megöröklik majd. Amennyiben szeretnénk, hogy a kicsik is profi bringások legyenek, akkor ehhez a legjobb kerékpárokra lesz szükségünk. Webáruházunk gyerekbicikli 16” kategóriájának termékei között te is megtalálhatod az 5-7 éves gyerekek számára tökéletes mini járgányt. 

 

Más korosztályhoz illő bicajra van szükségetek? Akkor ne habozz felkeresni webáruházunk gyerekbicikli kínálatát sem!


Sorrend:

 

prev
next

Sorrend:

Gyermek kerékpárok 16"

 

A gyerekek mindent hamar megtanulnak. Ezért is van az, hogy a szülők már kicsi korban igyekeznek minél több dologgal, játékosan megismertetni őket. A bringázás során az egyensúlyozás lesz kihívás a gyerekeknek, s bizony az első szárnypróbálgatások alatt nem kevés “bibit” szerezhetnek. Fontos tehát, hogy professzionális kialakítású kerékpárokat szerezzünk be nekik. Webáruházunk gyerekbicikli kínálata úgy lett összeállítva, hogy a korosztálynak megfelelő darabot tudjátok megvásárolni!

Nem lehet elég korán elkezdeni a bicajozást, de arról ne feledkezzünk meg, hogy a legfontosabb szempont az, hogy mindig az ideális méretű bringát válasszuk ki a gyereknek! Ellenkező esetben ugyanis akár balesetveszélyessé is tehetjük számukra a tanulást. Ha már nem “nagyon törékeny” korszakukat élik a lurkók, akkor webáruházunk gyerekbicikli 16” kategóriájának termékei is állnak rendelkezésedre!

 

Mini manók két keréken

Azt mondanunk sem kell, milyen jó érzés, ha végre nem a gyerekülésben visszük magunkkal a gyereket, hanem ő maga teker mellettünk saját kerékpárján. Viszont kínálatunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenféle gyerekbringaméretet megtalálj, az optimális paraméter kiválasztása ugyanis nem egy elhagyható lépés! Ebben az esetben nem jó felfogás “a nem baj, ha kicsit nagy” vagy “jó lesz még később is” elv!

Ennek a mozgásformának számos előnye van, és sok dolgot tanulhatnak a gyerekek a folyamat során. Fejlődik az egyensúlyérzékük, az izomzatuk, a koordinációs készségük, ráadásul megtanulják azt is, hogyan irányíthatják a biciklit. 

DE! Egy rossz méretű kerékpár balesetveszélyes is lehet. Ha jól választunk, akkor a gyerek alkatához és korának megfelelő fejlődési ütemben tanulhat a gyerek. Fontos megemlíteni, hogy ne csak a kor domináljon (ahány gyerek, annyiféle testfelépítés létezik), hanem igyekezzünk a magasságot is figyelembe venni!

 

Gyerekbicikli 16” - A legszebb időszak kelléke

Talán az a legszebb bringás időszak minden ember életében, amikor már lekerült a pótkerék, megtanult biciklizni, ilyenkor ugyanis óriási sikerélmény, hogy saját magunk hajthatjuk a kerékpárt. Ebben az esetben többnyire a 16” méret lesz ideális, kategóriánk között ezt is könnyen megtalálhatod.

A Csepel gyerekbiciklik között például számos aranyos, mintás darab szerepel. A szívecskés, lányos modell váza rozsdamentes acélból készült, így egy masszív és megbízható bicajnak minősül. Saccon fékkel és 1 sebességfokozattal van ellátva, acél sárvédője pedig megvédi a kicsit a szennyeződésektől.

De ott van a Capriolo márka közkedvelt “Mustang” modellje is, amely szintén acélvázzal rendelkezik és V fékkel van ellátva. Különleges piros-kék designja pedig mindenkit elbűvöl az utakon.

Gyere és nézz szét webáruházunkban, ahol többek között még olyan bringamárkákkal futhatsz össze, mint amilyen a Koliken, a Hauser, a Neuzer vagy a KPC! Válasszátok ki a nektek megfelelő darabot, majd egy kattintással helyezzétek a “Kosárba”! 


Webáruház készítés