Szűrés
Ár
33 690 Ft - 102 900 Ft
Neme
(69)
(65)
(6)
Márka
(6)
(17)
(10)
(7)
(34)
(7)
(58)
(1)
Szín
(8)
(1)
(1)
(2)
(16)
(1)
(4)
(13)
(2)
(1)
(1)
(4)
(22)
(2)
(6)
(2)
(3)
(3)
(10)
(4)
(9)
(6)
(9)
(8)
Sebesség fokozatok száma
(66)
(67)
Felszerelt-e?
(53)
(64)
Fék típusa
(4)
(7)
(75)
(48)
Váz anyaga
(133)
(5)
Villa típusa
(126)
(8)
Váltó típusa
(57)
(60)
Forgalmazó
(15)
(7)
(34)
(3)
(58)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

20" - Gyerek Biciklik - (120-135cm) - (7-9 éves)

Főkategória >Gyerek Biciklik >20" - Gyerek Biciklik - (120-135cm) - (7-9 éves)

Gyerek biciklik 20"

7-9 éves korosztály számára - 120-135 cm-es magasság között

 

A bringázást nem lehet elég korán elkezdeni, s a kerékpárosok igyekeznek a gyerekeiket is időben bevezetni a bicajos világba. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a kicsik is és a nagyok is megkapják a hozzájuk illő járgányt. Webáruházunk gyerekbicikli 20” kategóriáján belül sokféle minőségi kerékpár vár rátok is!

Ne feledd, hogy minden korosztályban más kialakítású biciklit ajánlott használni, éppen ezért igazítsd annak vásárlását a gyermeked korához. Webáruházunk gyerekbicikli kínálatában számos lehetőség közül választhatsz!


Sorrend:

 

Sorrend:

Gyermek kerékpárok 20"

 

A bringázást csak egyszer kell az életben megtanulni. Nem véletlenül használjuk számos élethelyzetben azt a szólást; hogy “Ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni!”. Az is igaz azonban, hogy a tanulási folyamatnak számos szakasza van. Webáruházunk gyerekbicikli kínálatát úgy állítottuk össze, hogy valamennyi fázist támogatni tudjuk termékeinkkel.

Amennyiben a kicsik már elsajátították az alapokat, és korban is megütik a mércét, akkor a nagyobb kerékpárok között is keresgélhetünk. Ekkor már valóban fontos a kinőtt darabokat lecserélni. Webáruházunk gyerekbicikli 20” kategóriájának szuper bringái között minden lurkó rátalál az igazira. Tarts velem és tudd meg, hogy milyen különleges bicajok hívogatnak titeket!

 

A bringa kiválasztása - így vásárolj a gyereknek!

 

Kínálatunkon belül számos kerékpáros kiegészítővel találkozhatsz, és persze maga a bicikli sem maradhatott ki a sorból. Nos, természetesen nemcsak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondoltunk, hiszen a kerékpározás egy kedvenc családi program lehet. De hogyan válasszuk ki a gyerek számára az ideális bringát?

A lurkóhoz nem illő magasságú, szerkezetű, kialakítású bicaj nemcsak kényelmetlenné teszi a tekerést, de a folyamatok elsajátításába is hiba csúszhat. Szóval, vegyük figyelembe a gyerek korát, de ne csak erre alapozzunk! A kicsik alkata ugyanis nagyon eltérő lehet, így a magasság legyen az, ami meghatározza döntésünket. 

Ha a jó bringán ülnek, akkor gyorsan fejlesztik az egyensúlyérzéküket, megtanulják irányítani a bicajt, és jelentős mértékben javulhat a koncentrációs készségük is. Elkerülhetik a balesetveszélyes helyzeteket, és egészséges keretek között szerezhetnek tapasztalatokat. 

 

Gyerekbicikli 20” - kinek való ez a méret?

 

A kategóriánkon belül keresgélve tehát vannak ovisoknak, iskolásoknak és kamaszoknak való termékek is. De mit kell tudnunk a méretezéről? Kinek ajánlott a 20” méret? 

A megfelelő méret kiválasztása érdekében érdemes mérettáblázatot használni, amelynek segítségével pontosak lehetünk. Lássunk egy példát! A 20”-os gyerekkerékpár a 7-9 éves korosztály számára ideális, illetve a magasságnak 120-135 cm között kell mozognia. 

A Csepel Woodlands Zero bicaj alumínium vázzal, acél villával és Shimano váltórendszerrel van ellátva, így a gyerek kényelmesen és biztonságosan hajthat. Zöld-kék designja pedig garantáltan odavonzza a tekinteteket. 

Aztán ott van a Capriolo Diavolo 200 is, amely egy grafit-rózsaszín árnyalatú darab, így leginkább a kislányok szívét ejtheti rabul. A HiTen Steel Frame váz olyannyira masszív, mint amennyire a Shimano váltók megbízhatóak. Ez a termék társ a kalandban. 

Ha szeretnéd meglepni gyermeked egy vagány kerékpárral, akkor látogass el webáruházunkba, ahol a felsorolt darabok mellett még a Bobby, a Koliken, a Neuzer, az Explorer és a Hauser márkanevek modelljeivel is találkozhatsz! Válassz ki a szimpatikus járgányt, majd kattints a “Kosárba” opcióra!


Webáruház készítés