Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Karbantartás

Főkategória >Karbantartás

A kerékpár megfelelő karbantartásához szükséges a kerékpár ápolása, tisztántartása, olajzása

Karbantartás

 

Minden bringás azt szeretné, ha minél tovább vele lenne kedvenc kerékpárja, de ebben azért nekik is van némi szerepük. A bicikli ápolására mindig kell időt szánnunk. Hiába az új kerékpár, ha elhanyagoljuk azt, akkor bizony előfordulhat, hogy már néhány év múltán meg kell válnunk tőle. Minél jobban odafigyelünk rá, annál tovább tekerhetünk vele. Karbantartás kategóriánkon belül, ehhez a legtöbb praktikus eszközt megtalálod.

Webáruházunk ápolás, olajozás kínálatában olyan darabokra lelhetsz, amelyek ebben segítenek neked.


26 termék
Ápolás / Olajzás
4 termék
Szerelőállvány
114 termék
Szerszám


Kerékpár ápolás | bicikli olajzás | Szereléshez hasznos lehet egy szerelő állvány és számos szerszám

A kerékpárok gondozása során mindent a kezünkben kell tartani, hiszen ez garantálja, hogy valamennyi terepen felkészültek lehetünk. Éppen ezért fontos, hogy a bicikli állapotát rendszeresen ellenőrizzük. Webáruházunk karbantartás kínálatát úgy állítottuk össze, hogy neked ehhez mindened meglegyen. De mire lehet szükségünk? Legyünk konkrétak a témát illetően!

Mindenképpen rendelkeznünk kell az ápolás, olajozás azon eszközeivel, amelyeknek hála gördülékenyen haladhatunk útjaink során. Hidd el, ezek nélkül nem sokáig éli túl a bringa, főleg komoly terepviszonyok mellett. 

Aztán nem szabad megfeledkeznünk azokról a kiegészítőkről sem, amelyek a kényelmünket és a professzionalitást biztosítják. Webáruházunk szerelőállványai abban lesznek segítségedre, hogy “műhelyi” körülményeket teremthess otthonodban. 

Végül, de nem utolsósorban speciális szerszámaink között is érdemes szétnézni, itt a profi és a kezdő bringások egyaránt beszerezhetik kedvenceiket. 

Most pedig ássunk mélyebbre a témában és tudjuk meg, hogy milyen előnyökkel jár, ha minden IS van otthon, ami a karbantartáshoz szükséges!

 

Kerékpár-ápolási tippek profiktól

 

Kínálatunkban minden bringás örömét lelheti, hiszen nincs olyan eszköz, alkatrész vagy kiegészítő, amelyet ne tudna beszerezni tőlünk. Néha nem is gondolnánk, hogy ez a sok apróság mekkora jelentőséggel bír egy-egy hosszabb út alatt. Igaz ez a kerékpár megfelelő ápolására is. De mire kell figyelnünk? 

Az egyik leglényegesebb dolog az, hogy rendszeresen tisztítsuk a kerékpárt. Ehhez beszerezhetünk speciális tisztítószereket, de választhatjuk a vödör és langyos víz kombinációját is. Ha pedig elvégeztük a kötelező tisztítást, akkor jöhet az olajozás!

Olajat általában a már tiszta láncra érdemes felkenni. A lánc megfelelő ápolása és olajozása növeli a kerékpár élettartamát, illetve gondoskodik a könnyű hajtásról is. Arról nem is beszélve, hogy “csendes módban” tekerhetünk.

 

Karbantartás - Minden, ami a szereléshez kell

 

Kínálatunkon belül keresgélve azokkal a minőségi szerszámokkal is találkozhatsz, amelyek nélkül nem tudnánk szükség szerint “szétkapni” a biciklit. Na jó, ezzel inkább csak a haladók kísérletezzenek. Ha azonban úgy érzed, hogy mégis ezen a szinten vagy, akkor feltétlenül be kell szerezned pár eszközt.

A szerelőállványok előnye, hogy biztonságosan tartják az alkatrészeket, stabil támaszt nyújtanak, így nem kell aggódnunk, hogy szerelés közben sérülni fognak. Ráadásul így sokkal kényelmesebb a munka.

Meg kell említenünk még a legpraktikusabb szerszámokat is, ide sorolható például a gumileszedő, a láncbontó, a bowdenhez vagy a fékhez tartozó segédeszközök. Profi szerszámokkal gyorsabb és könnyebb a szerelés, plusz a bicajban sem teszünk kárt. 

Amennyiben jól jönne neked a felsoroltak közül néhány megbízható darab, akkor válaszd ki őket te magad a kínálatunkból és dobd a “Kosárba”!

Webáruház készítés