Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Kerékpárok Kategória Szerint

Főkategória >Kerékpárok (felnőtt) >Kerékpárok Kategória Szerint

Kerékpár webshopunk biciklijei kategóriák szerint

Ha olyan termék lenne, amit esetleg nem talál, kérem, jelezze felénk valamelyik elérhetőségünkön, és megpróbáljuk rövid határidővel beszerezni Önnek, kedvezményes áron!

Új bicikli vásárlásakor tisztában kell lennünk azzal, hogy mire szeretnénk használni az adott bringát. A kerekparom.hu széles kínálatában mindenki megtalálja a kedvenc biciklijét, túlzás nélkül állíthatjuk: nálunk mindenféle kerékpár kapható.
Gyerekbiciklik, férfi és női kerékpárok széles választékban

Aki kényelmes biciklire vágyik a mindennapi közlekedésre, keresse a városi kerékpárokat, hogy mindenhova gond nélkül odaérjen. A kényelmet is tudjuk persze fokozni, városnézéshez a stílusos cruiser és chopper típusú bringákat ajánljuk.

A sportosabbak nézzék meg az akár hosszabb túrákon is hibátlan trekking és cross trekking bicikliket, a száguldás szerelmeseinek pedig országúti kerékpárjaink nyújtanak alternatívát. Fitness kerékpárjaink szintén a gyors iramot diktáló bringásoknak ajánlott, de mellettük a Dirt és BMX szabadságát keresők sem fognak csalódni a kerekparom.hu csapatában.

Természetesen a családokról sem feledkezünk meg, többféle gyermek kerékpár közül választhatnak a kicsik, de ha mindent együtt szeretnek csinálni, akkor tandem bicajokkal is tudunk szolgálni. A praktikumra érzékenyeknek összecsukható biciklivel, a kényelemre vágyó sporttársaknak elektromos kerékpárral kedveskedünk.

A hasonló külsőségek miatt sokan hajlamosak összekeverni a mountain bike-okkal a trekking kerékpárokat, de a váz mérete és a 28”-os kerék jelzi, hogy cross trekking bicajjal van dolgunk. A geometriája és a kerék mérete miatt országúton is előszeretettel használják azok, akik nem szeretik a kos kormányt.

Vegyes terepen, a kényelmes bringázás híveinek szoktuk ajánlani a cross trekking kerékpárokat. Megbízható, hosszú élettartamú biciklikről van szó. A teleszkóp és a tárcsafék gyakori hozzátartozója egy cross trekking bicajnak, és a kerekek külső bordázata is jelzi, hogy nem egy hétköznapi kétkerekűről van szó.

Több száz biciklivel tudunk szolgálni, kérjük, hogy nézzen szét termékeink között, nem fogja megbánni. Ha kérdése lenne, keressen minket a megadott elérhetőségeinken. 

Webáruház készítés