Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Kerékpárszállító


Kerékpárszállítók

Előfordul, hogy hosszabb nyaralásra vagy kirándulásra megyünk, ám ilyenkor sem szeretnénk otthon hagyni kedvenc bringánkat, főleg, ha a családi tekerés is rajta van a programlistán. Ilyen esetben megfelelő szállítóeszközre van szükségünk. Webáruházunk kerékpárszállító kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes megoldást. 

Ha már tökéletes megoldás, akkor nézz utána annak is, hogyan tudhatod biztonságban a gyermeked vagy az értékes áruidat. Keresd fel webáruházunk szállító/utánfutó kínálatát!

 

Kerékpár Webshopunkban 3 féle felfogatással kaphatóak a kerékpárszállítók.

- kerékpárszállító vonóhorogra

- kerékpárszállító hátsó ajtóra

- kerékpárszállító tetőre
A kerékpárszállításnak különféle eszközei vannak. Az, hogy milyen változat illik hozzánk, sok tényezőtől függ. Függhet attól például, hogy hány kerékpárt szállítunk, milyen hosszú utunk lesz, milyen gyakran használjuk majd és hogy milyen autóval közlekedünk. Webáruházunk szállító/utánfutó kínálatát úgy állítottuk össze, hogy te mindegyik típust szemügyre vehesd!

Akad például közöttük tetőre szerelhető, de vonóhorogra és a hátsó ajtóra rögzíthető darab egyaránt. Ezekkel a szállítóeszközökkel biztonságban tudhatjuk kerékpárjainkat és eléggé egyszerű a felhelyezésük. 

Persze, ha még újnak számít számodra ez a terület, akkor érdemes tájékozódni a különféle opciók felől. Kínálatunk most ebben fog támogatni téged! Amennyiben még kezdő vagy a témában, tarts velünk és tudd meg, hogy az egyes termékeknek milyen használati előnyei vannak!

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító

 

Kínálatunkban tehát mindenféle bringás kiegészítőt, alkatrészt és eszközt megtalálsz, így természetesen azok a minőségi bicikliszállítók is képviseltetik magukat, amelyekkel könnyen mozgatható lesz a bicikli. 

A vonóhorogra szerelhető darab egy speciális termék, ám ez kizárásos alapon csak a vonóhoroggal rendelkező autósok számára lesz ideális választás. Óriási előnye, hogy nagyon kicsi lesz a bringa légellenállása. Nagyon könnyen rögzíthető, mivel a felhelyezés során nem kell a bicajt magasra emelni. Pont azért szeretjük ezt a változatot, mert kényelmes és stabil megoldást nyújt számunkra. 

Amint azt láthatod, webáruházunkban a Peruzzo és a Menabo márkák legjobb termékei szerezhetők be, hogy könnyen útnak indulhassatok, akár a bringákkal is!

 

A hátsó ajtóra rögzíthető kerékpártartók

 

A kategórián belül még sok más lehetőséged van arra, hogy egy karcolás nélkül megússza bicajod a hosszú szállítási időt. 

A hátsó ajtóra szerelhető szállítóeszköz eléggé specifikus módszernek számít, mivel nem minden autó esetében használható. A légellenállás egy ilyen darabnál is elég elenyésző. A felhelyezés szintén nem okozhat nagy nehézséget, viszont ügyelni kell arra, hogy a lámpát és a rendszámtáblát ne takarja semmi! 

 

Bringaszállítás a tetőn

 

Elérkeztünk kategóriánk utolsó csoportjához is, a tetőre helyezhető brinsgatartókhoz. 

Egy ilyen praktikus darabbal már akár 4-5 bringát is magunkkal vihetünk, ráadásul azok egyenként zárhatóvá válnak. A csomagtartó keresztrúdjával történik a rögzítés, s így valójában a rúd hossza fogja meghatározni a szállítható biciklik számát. Ebben az esetben azt kell szem előtt tartanunk, hogy a bringa véletlenül se nyúljon túl a gépkocsin. A magasság a kerékpárral együtt maximum 4 méter lehet. 

Amint azt látod, minden típusnak másféle pozitív hozadékai vannak. Ha ráleltél a tökéletes produktumra, akkor egyetlen kattintással helyezd a “Kosárba”!

Webáruház készítés