Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Lámpa


Lámpa

 

Csak akkor közlekedhetünk biztonságosan bringás útjainkon, ha minden szükséges felszerelésünk megvan ehhez. Amikor lemegy a nap, az mindig óvatosságra int minket, ilyenkor ugyanis korántsem olyanok a látásviszonyok, mint napközben. Webáruházunk lámpa kategóriáján belül te is olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek neked megvilágítani az útjaidat. 

Ha szeretnél felelősségteljesen, tudatosan bringázni este is, akkor ne habozz megnézni webáruházunk kínálatát, amelyben sok más egyéb praktikus felszerelés vár még rád!
A biztonságos közlekedés egyik előfeltétele, hogy felszerelkezzünk azokkal a kiegészítőkkel, amelyek garantálják este is a láthatóságot. Ide sorolható a láthatósági mellény, a prizma vagy a lámpa. 

Sokan félvállról veszik a témát, pedig balesetveszélyes lehet ezek nélkül tekerni. Azt szokták mondani, hogy “az ördög nem alszik”, ezért nekünk is ébernek kell lennünk! Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindent megtalálj, így egyáltalán nem kell többé aggódnod a biztonság miatt.

Bizonyos esetekben azonban többféle lámpára is szükségünk lehet. Ahhoz, hogy jól tudj választani ezek között, szeretnénk téged végigvezetni kínálatunkon, hogy átlásd az egyes lámpatípusok előnyeit. Szóval webáruházunk lámpa kategóriájának termékei között rálelhetsz a legfontosabb kellékekre. Készen állsz? Akkor tarts velem néhány sor erejéig!

 

A világítás szabályai

 

Kínálatunkban először barangolva sok érdekes kerékpáros kiegészítő kerülhet a szemed elé. Természetesen megtalálhatóak azok a speciális lámpák is, amelyekkel “láthatóvá” válunk. De hogyan, mivel érdemes felszerelkeznünk ennek érdekében?

Nemcsak az esti, hanem a téli időszakban is rendkívül fontos figyelmet fordítani a megfelelő kerékpáros világításra. Ezeknek az esős, ködös időben is nagy szerepük van. Városi használatra talán leginkább a kisebb fényerejű, kültéri modellek ajánlottak. Sokszor érdemes csepp- és ütésálló darabokat beszerezni, amelyek jól bírják a külső hatásokat. 

Ajánlott előre és hátulra is lámpákat felszerelni, s akár a villogók, prizmák alkalmazását is számításba vehetjük. Sőt, ezek kellenek is!

 

Lámpák - milyen darabok között válogathatunk?

 

Kategóriáink között böngészve biztosan felfedezted, hogy a lámpáknak is többféle változata van. Mi most szeretnénk valamennyi darabot górcső alá venni. 

Kezdjük mindjárt az első lámpákkal! Ezek kínálatában egyaránt találkozunk kisebb és nagyobb teljesítményű darabokkal is. Az első lámpák leginkább a látásban segítenek nekünk, segítségükkel könnyen szemlélhetjük a terepet. Ezek közül megkülönböztetünk Agydinamós világítást, amikor az első agyban van beszerelve a dinamó. Szinte semmi ellenállása nincs, nem dörzsöli a gumit mint a régi dinamó, hangtalan és egy jól kiválaszott lámpával akár 50.000 üzemórát is tudunk világítani hihetetlen fényárban. Léteznek még elemes világítások, ahol szintén találhatunk magunknak gyengébb fényerejű világításokat is, de vannak olyan modellek, amiknek nagyon erős, komoly fényereje van. Ami viszont manapság nagyon trendi, az az USB-ről tölthető világítások. Nem kell bajlódni a drága agydinamóval, nem kell elemet venni, csak néha napján fel kell tölteni őket. 

Hasonlóképpen sokféle hátsó lámpával is találkozhatunk, amelyek már a mögöttünk közlekedők számára ad jelzést arról, hogy éppen előttük bringázunk. Így biztonsági szempontból ennek is óriási szerepe van. Lehet szintén agydinamóról működtetni, de pl. ha utólag van az agydinamó beszerelve, akkor hátra nagyon sokan csak sima elemes lámpát választanak, hogy a vezetéket ne kelljen az egész vázon áthúzni, vagy ami szintén jó választás és a technika előrehaladtával egyre jobbak, azok az USB-s hátsó lámpák, illetve a Chip Led-es lámpák, amiknek nagyon komoly fényűk van még akár rossz látási viszonyok mellett is.

Ezenkívül beszerezhetünk dinamós lámpákat, villogókat, fejlámpákat és lámpaszetteket is. A lámpák többsége 2-3 funkciót is képesek ellátni, tehát a villogó és a folyamatos világítás is megoldható segítségükkel.

 

Fő a biztonság!

 

Remélem, hogy most már tudod milyen lényeges lámpák társaságában közlekedni! Ne feledd, sötétben életveszélyes lámpa nélkül bringára ülni! Szerencsére kínálatunkban kiválaszthatod a számodra szimpatikus darabokat, majd egy kattintással a “Kosárba” is helyezheted azokat!

Webáruház készítés