Kategóriák
Szűrés
Neme
(17)
(6)
Szín
(3)
(6)
(2)
(6)
(6)
Vázméret
(3)
(4)
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
(3)
Szín
(3)
(2)
Sebesség fokozatok száma
(2)
(3)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Országúti Kerékpárok


Országúti biciklik

 

A klasszikus kerékpárok legelegánsabbika az országúti kerékpár, amit bár száguldozásra terveztek (és fejlesztenek mind a mai napig), de szabadidős tevékenységre ugyanúgy alkalmas, mint versenyzésre.

 

Szembetűnő sajátosságai a nagy vázméret, a nagy kerék és a vékony gumik, a légellenállás minimalizálása érdekében a biciklista a jellegzetes kos kormányra hajolva hajtja a bringát. Az országúti kerékpár az összes közül a legkönnyebb kerékpár, amire szükség is van versenykörülmények között. A gyorsaság egyrészt a kialakításnak, másrészt a vázszerkezet és az összes alkatrész minimális súlyának köszönhető.

 

A köznyelvben sokszor versenybicikliként emlegetik, de egyre többen használják városi közlekedésre, és már a biciklis túrákon is sokszor találkozunk vele, bár utóbbinak feltétele, hogy jó minőségű bicikli utakon lehessen tekerni. A kerekparom.hu kínálatában többféle országúti kerékpárt ajánlunk figyelmébe, a belépő szinttől a már-már professzionális szintig megtalálja ki-ki a kedvére való biciklit.


Sorrend:

 

prev
12
next

Sorrend:

Országúti bicikli


Webáruház készítés