Kategóriák
Szűrés
Ár
178 900 Ft - 226 900 Ft
Neme
(27)
(6)
Márka
(9)
(23)
(1)
Szín
(3)
(6)
(6)
(6)
(6)
(4)
(1)
(1)
Váz anyaga
(6)
(27)
Felszerelt-e?
(4)
(29)
Sebesség fokozatok száma
(10)
(18)
Fék típusa
(10)
(23)
Vázméret
(3)
(1)
(4)
(3)
(2)
(3)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(3)
(3)
(1)
(3)
Forgalmazó
(9)
(1)
(23)
Szín
(3)
(2)
Sebesség fokozatok száma
(2)
(3)
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Országúti Kerékpárok


A sokoldalú országúti kerékpár

A klasszikus kerékpárok legelegánsabbika az országúti kerékpár, amit bár száguldozásra terveztek (és fejlesztenek mind a mai napig), de szabadidős tevékenységre ugyanúgy alkalmas, mint versenyzésre. Tekintsd meg színes termékpalettánkat!


Sorrend:

 

prev
12
next

Sorrend:

Az országúti biciklik jellemzői

Szembetűnő sajátosságaik a nagy vázméret, a nagy kerék és a vékony gumik, illetve a légellenállás minimalizálása érdekében a kerékpáros a jellegzetes kos-kormányra hajolva hajtja a bringát. Az országúti kerékpár az összes közül a legkönnyebb kerékpár, amire szükség is van versenykörülmények között. A gyorsaság egyrészt a kialakításnak, másrészt a vázszerkezet és az összes alkatrész minimális súlyának köszönhető.

A köznyelvben sokszor versenybicikliként emlegetik, de egyre többen használják városi kerékpárként is, és már a biciklis túrákon is gyakran találkozunk vele, bár utóbbinak feltétele, hogy jó minőségű bicikli utakon lehessen tekerni. A kerekparom.hu kerékpár webshop kínálatában többféle országúti kerékpárt ajánlunk figyelmedbe; a belépő szinttől a már-már professzionális szintig megtalálja ki-ki a kedvére való biciklit. Böngéssz!


Webáruház készítés