Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék kategóriák

Főkategória

Kerékpárok és praktikus kiegészítők

A kerékpározás olyan élmény, ami összeköt kicsiket és nagyokat. A biciklizést nem lehet elfelejteni – tartja a közmondás –, azonban a maximális biztonsághoz és kényelemhez elengedhetetlenek a kiváló minőségű kerékpárok és kiegészítők. Újdonságaink és akciós termékeink között megtalálhatod a legkülönbözőbb termékeket, amire csak szükséged lehet, hogy felszereld, megjavítsd vagy komfortosabbá tedd a bringádat.

Kisgyermeked még csak most tanul biciklizni? Futóbiciklijeinket és kisméretű gyerekbiciklijeinket neki találták ki. Kamaszgyereked már gyakorlott bringás, azonban még nem elég nagy egy felnőtt biciklihez? Kínálatunkban ugyanúgy megtalálod a neki való bicajt, mint a felnőttek számára készült női és férfi cruiser kerékpárokat, országúti, trekking vagy városi kerékpárokat. Tekintsd meg termékeinket!
Kiegészítők gyerek-, férfi és női kerékpárokhoz

Egy gyakorlott biciklista tudja, hogy lehet akármilyen jó minőségű is egy bicikli, a megfelelő, rendszeres karbantartás és a mindennapi használathoz szükséges kiegészítők beszerzése elengedhetetlen. A biciklilánc néha leeshet és időnként olajozásra szorulhat, egy-egy csavar kilazulhat, és néhány évenként bizonyos alkatrészeket komolyabb igénybevétel esetén akár cserélni is kellhet. Ilyenkor jó, ha az alapvető bicikliszerelő szerszámok mindig kéznél vannak, és gyorsan tudsz megfelelő pótalkatrészhez jutni. Legyen szó kerékpárliftről, szerszámkészletről, ápolószerekről vagy éppen biciklis ruhákról, készletünkben megtalálod a legjobb minőségű termékeket. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Webáruház készítés