Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Zár / Lakat


Kerékpárzár / lakat

Egy vérbeli bringás ügyel a részletekre, és pont ezért nem hagyja felügyelet nélkül a bicaját vagy ha igen, akkor megfelelő védelemmel látja el azt. A telített piac kínálata azonban nem könnyíti meg a helyzetünket, hiszen sokféle megoldással találkozhatunk, és ezek közül ki kell választanunk a hozzánk és a kerékpárunkhoz illő darabot. Webáruházunk kerékpárzár / lakat kategóriájának termékei között kedvedre válogathatsz!

Amennyiben úgy érzed, hogy még egyéb produktumok is kellenek, akkor keresd fel bátran webáruházunk kerékpár-kiegészítők kínálatát!
Zár / Kerékpár Lakat

 

A bringások többsége féltve óvja járgányát idegen terepen. Ez egyáltalán nem meglepő, mivel manapság annyi lopásról hallunk. Éppen ezért sem szabad csak úgy magára hagyni a kerékpárt hosszabb időre, legalábbis védelem nélkül semmiképpen! Egy bicajos út során sok dologra szükségünk lehet annak érdekében, hogy a bringát épségben hazavigyük. Webáruházunk kerékpár kiegészítők kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban mindent megtalálj, ami épp eszedbe jut!

Természetesen a bringa védelmi eszközeinek is számos változata van. Rengeteg tényezőtől függ, melyiket szerezzük be. Függ attól, hogy milyen hosszú időre tesszük le a bicajt és attól is, hogy mihez kívánjuk azt rögzíteni. Továbbá ahhoz, hogy kiválasszuk a megfelelő terméket, tisztában kell lennünk az egyes típusok előnyeivel és hátrányaival is. Webáruházunk kerékpárzár / lakat kategóriájának termékeinek segítségével most erről is szót ejtünk!

 

Kerékpárzár / lakat kínálata napjainkban

 

Kínálatunkon belül barangolva mindenféle “biciklis cuccal” találkozhatsz. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen igyekeztünk mindent a rendelkezésedre bocsátani, hogy semmit ne kelljen hiányolnod a tekerés alatt. A kerékpár zárak például egy külön kategóriában kapnak helyet. De mire is jók tulajdonképpen ezek a kiegészítők? 

A görgős zár nem más, mint egy műanyag huzalba burkolt sodronylakat. Azt mondják, hogy ez a külső borítás sajnos könnyen átvágható, viszont ez a típus jól véd az eltolásos lopástól.

A láncos lakat már egy fokkal magasabb szintű védelmet biztosít a kerékpár számára. Ennek talán a legnagyobb előnye a flexibilitás, mivel olyan helyekre is kiköthető a bicaj, ahová más lakatokkal esélyünk sem lenne. Azonban ezt a lakatot inkább a derékra kötve vagy kormányra akasztva ajánlott szállítani! 

 

Még több lakat

 

A kategóriában tovább keresgélve még több változattal is szembetalálhatod magad. Ha szeretnéd kimaxolni a bringa védelmét, akkor ismerkedj meg velük is!

Az U lakat egy igen népszerű kiegészítő, mivel ez nem más, mint egy edzett acél kengyel, amellyel könnyen rögzíthető a kerékpár egy szintén masszív tereptárgyhoz. A minőségi darabokra elég csak rápillantania a tolvajnak, és máris továbbáll. 

A collstock lakat már egyesíti az összes lakat előnyeit. Igen! Ez könnyen összehajtogatható, pont ez adja meg a rugalmasságát. Emellett a tömör, edzett acél anyag garantálja a biztonságot. 

Ha még ezek után sem találtál rá az igazi lakatra, akkor érdemes a patkózárak és a kerékpárriasztók között is válogatnod!

Amint azt látod, nagyon sok lehetőséged van kerékpárod védelméhez! A fentebb említett zárak mindegyike egyszerűen és gyorsan használható, és segítenek betartani a jól megérdemelt pihenőidőt! Nézz szét kínálatunkban, kattints a legszimpatikusabb termékekre, majd egy mozdulattal helyezd a “Kosárba” azokat! Így jön házhoz a bringavédelem!

Webáruház készítés